AV.TUĞBA DURAN

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2002 yılında mezun olan Tuğba Duran lisansüstü eğitimini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Bilim Dalı’nda yapmıştır. “Türk İş Hukukunda İbraname Uygulamaları” hakkında lisansüstü tez yazmış olup iş hukuku alanında yoğun olarak çalışmakta kurumsal şirketlere bu alanda ihtiyacı olan her türlü mevzuat ve uygulama konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir.

2008 yılında İngiltere’de Hukuk İngilizcesi ve Uluslararası Ticaret Hukuku Sertifika Programını başarı ile tamamlamıştır.
Vakıf vekili olarak uzun yıllar görev yaptığından Vakıflar Mevzuatına hakim olduğu gibi Türkiye’nin önde gelen Vakıf Üniversitelerinden birinin, ayrıca eğitim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin vekilliğini de üstlenmiş olması sebebiyle Yüksek Öğretim Mevzuatı ve Milli Eğitim Mevzuatı hakkında da derin bilgi ve kavrayışa sahiptir.

Danışmanlığını yapmakta olduğu yerli ve yabancı şirketlere, ticaret ve şirketler hukuku, icra hukuku, iş hukuku, idare ve vergi hukuku, borçlar hukuku, her türlü fikri mülkiyet hukuku konularında hukuki danışmanlık, temsil hizmetleri vermekte, hukuki süreçlerinin Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi aşamasına kadar sonuçlandırılmasını sağlamaktadır. Şirketlerin ihtiyaç duyduğu her alanda sözleşmeler hazırlamakta, müzakere ve iş görüşmelerinde yardımcı olunmakta kurum ve kuruluşlar nezdinde müvekkil şirketleri temsil ederek hukuki uyuşmazlıkların çözümünü sağlamaktadır.
Medeni Hukuk alanında da gerçek kişilerin kişiler hukukundan kaynaklanan ancak bununla da sınırlı olmayan uyuşmazlıklar hakkında çalışmakta olup aile hukuku, miras hukuk ve gayrımenkul hukuku alanlarında da tecrübelidir.

İletişime Geçin   

AV.SERKAN DURAN

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olan Serkan Duran lisansüstü eğitimini Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimler Enstitüsü Deontoloji Anabilim Bilim Dalı’nda yapmıştır. “Aydınlatılmış Onam” hakkında lisansüstü tez yazmış olup bu alanda sağlık kuruluşlarına danışmanlık hizmeti verdiği gibi hastalara da hekim kusur sorumluluğu hakkında vekillik ve danışmanlık hizmeti vermektedir.
Serkan Duran anadil seviyesinde Arapça’ya hakim olup Türkiye’de ve yurtdışında yerleşik şirketlere ticaret ve şirketler hukuku, icra hukuku, iş hukuku, idare ve vergi hukuku, borçlar hukuku alanında her türlü hukuki danışmanlık, temsil hizmetleri vermektedir. Sürekli olarak danışmanlık hizmeti verilen müvekkil şirketlerin müzakere ve iş görüşmelerinde yardımcı olunmakta kurum ve kuruluşlar nezdinde müvekkil şirketleri temsil ederek hukuki uyuşmazlıkların çözümünü sağlamaktadır.

Uluslararası taşımacılık alanında faaliyet gösteren müvekkil şirketleri taşımacılık hukukundan kaynaklı ticari davalarında temsil etmekte, gümrük mevzuatı vs ilgili mevzuat hakkında ihtiyaç duydukları danışmanlık hizmetini vermektedir.

Gayrımenkul ve İnşaat Hukuku alanında derin tecrübeye sahip Serkan Duran Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinin hazırlık aşamasından itibaren her türlü hukuki sürecin takibinde de uzmandır. Kentsel Dönüşüm hukuku alanında çok sayıda çalışması mevcuttur.

İşveren vekilliğinin yanında işçilerin de ihtiyaç duyduğu her konuda hukuki destek sağlanmakta işçiler tarafından açılan iş davalarını da işçi vekili olarak takip etmektedir.

Aile hukuku, Miras hukuku alanlarında da yoğun olarak çalışmaktadır.

İletişime Geçin   

MERAK ETTİKLERİNİZİ AVUKATLARIMIZA DANIŞIN

DURAN HUKUK BÜROSU

Sahrayıcedit Mah. Müminderesi Sok.
Kılıç Apt. No:36 Kat:3 D:7 Yenisahra
Kadıköy İstanbul
Telefon: +90 216 368 1700
Email: info@duran.av.tr
Web: www.duran.av.tr